Skip to main content
Contacteer Sander!

info@gravual.com

+32 (0)477 57 63 24

Locatie

Sparrenlaan 24

2627 Schelle

Business is business

Gravual Comm.V.

BTW BE 0758 845 648

Quotes

Sander had snel begrepen welk eindresultaat wij voor ogen hadden. Hij stelt gerichte vragen waardoor je als klant gaat nadenken waar je écht naartoe wilt. Dit zorgt voor minder aanpassingen tijdens het proces én voor een beter eindresultaat. Bij vragen kregen we steeds snelle en gerichte reacties. Wij zijn ervan overtuigd dat gespecialiseerde ondersteuning je bedrijf enorm vooruit kan helpen dus wij blijven in de toekomst dan ook graag samen werken met Gravual!

— Koen Lauwers, Tutamanta

Onze website is ons digitale visitekaartje en daarom belangrijk voor ons imago en internationale groei. Gravual draagt actief bij aan onze visie en heeft onze wensen vertaald in een mooie, gebruiksvriendelijke website. De realisaties van Gravual en onze ideeën liggen steeds in lijn. We vertrouwen Gravual niet enkel toe aan onze website, maar ook alle drukwerk. Gravual is echt onze grafische 'partner in crime'.

— Frédéric Vanoutrieve, Rockvillage

Luisteren naar de noden van de klant, het oog voor detail, bijkomende vragen kunnen stellen, de creatieve en innovatieve ideeën bovenop onze bestaande ideeën en over het algemeen vlotte communicatie hebben geleid tot een professioneel resultaat!

— Robin Avonts, Atmosfeer Concept Agency

Met Gravual werken was een plezier van start tot eindproduct. Sander heeft een exclusieve icoon set ontwerpen, op maat gemaakt naar onze specifieke behoeften, en met als onderwerp soms moeilijke en abstracte terminologie over de diamant industrie. Het resultaat zijn prachtige beelden die echt vastleggen waar we naar op zoek waren. Wij zien er alvast naar uit om in in de toekomst nog meer met Sander samen te werken. Als je op zoek bent naar een super professionele, snelle, creatieve, tijdige en altijd-verrassende grafische partner, dan is Gravual wat je nodig hebt.

— Karen Rentmeesters, Antwerp World Diamond Centre

Ik had niet door hoe sterk Gravual's algemene grafische visie was tot we lanceerden. Sinds toen heeft bijna élke mogelijke klant waar ik contact mee had positief gereageerd op zijn werk, zonder dat we daar naar vroegen. Om eerlijk te zijn ben ik het bijna gewoon geworden om complimentjes te krijgen op onze look. Het ontwikkelingsproces zelf verliep heel vlot. Gravual heeft mijn bedrijf mee leven in geblazen, en daar kan ik hem niet genoeg voor bedanken.

— Alex D'hoore, Sampa Tea Company

Klanten