Skip to main content

Branding

Een sterke branding zet de waarden van het bedrijf om in een visuele identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt. Die identiteit wordt grotendeels bepaald door merkwaarden. Met een workshop gaan we gestructureerd op zoek naar deze waarden zodat ik ze kan omzetten tot een straffe visuele stijl die de klant aanspreekt en emotioneel bindt.

Lees meer over de werkwijze

Packaging

Een verpakking die je aandacht grijpt, een verhaal vertelt, emoties opwekt en de juiste doelgroep aanspreekt. Samen bekijken we welk doel je wil bereiken of welke boodschap je wil brengen. Spreek me gerust even aan om te bekijken waar ik mee kan helpen.

Lees meer over de werkwijze

Webdesign

Om klanten te overtuigen van je dienst of product is het belangrijk om jouw verhaal helder te brengen. Je online verhaal is daarbij onmisbaar. Dat breng je het best op een overzichtelijke en kwalitatieve website die de bezoeker meeneemt van introductie tot aankoop. Voor kleine projecten kan een eenvoudige wordpress website wonderen doen. Is je project iets uitgebreider, dan verzorg ik het ontwerp en werk ik samen met enkele straffe partners die alles omzetten in code.