Om een sterk merk te creëren heb je nood aan een sterke visuele identiteit.

Branding

Logodesign

Om een sterk merk te starten heb je een zorgvuldig uitgedachte branding nodig. Het meest herkenbare en uitgepuurde onderdeel van deze branding is het logo. Een goed logo voldoet aan vijf eigenschappen: simpel, memorabel, tijdloos, passend, veelzijdig. Lees er meer over in dit artikel.

De kostprijs van een afgewerkt logo is uiteraard afhankelijk van je eigen verwachtingen. Een ruwe schatting van de prijs kan je berekenen in de logo calculator. Daar kan je verschillende factoren ingeven zoals hoeveel verschillende voorstellen je wil ontvangen, hoeveel feedbackrondes je verwacht nodig te hebben, enzovoort.

Voor een concrete, volledig vrijblijvende offerte mag je mij zeker contacteren! Ik help je graag verder.

Stuur me een berichtje

Huisstijl

Een logo is een goede start van wat een sterke communicatie kan worden, maar zegt niet zoveel zonder een bijpassende huisstijl. Een huisstijl is de fundering van je communicatie. Denk bijvoorbeeld aan passende lettertypes, kleurgebruik, passende iconen of welk soort foto’s het best aansluiten bij het geheel.

Een gepaste huisstijl spreekt de doelgroep van je onderneming aan. In een interview scheppen we een zo helder mogelijk beeld van de persoonlijkheid van je onderneming en we vertalen dit naar een doordachte visuele stijl.

Nog vragen hierover? Spreek me gerust even aan!

Stuur me een berichtje

Huisstijlhandboek

Nadat een huisstijl is bepaald, kan het handig zijn om dit vast te leggen in een handboek. Hierin worden de do’s en don’ts van de huisstijl gedefinieerd zodat je communicatie ook in de toekomst consistent blijft. Met een duidelijke gezicht kunnen (potentiële) klanten je blijven herkennen en bouw je een vertrouwensband op.

Is het tijd om jouw huisstijl ook vast te leggen in een duidelijke gids? Ik stem alvast vóór! Stuur me een berichtje, ik kijk uit naar een toffe samenwerking.

Stuur me een berichtje

Merkrestyling

Veel merken en ondernemingen starten met een zelfgemaakte of minder kwalitatieve branding. Een te begrijpen keuze, aangezien een krachtig logo en huisstijl een investering is. Ook wanneer de visie of doelstellingen van je bedrijf veranderen, kan het nodig zijn om je huisstijl te updaten. Lees hier meer over in het artikel: ‘Wanneer is het tijd voor een rebranding of logo redesign‘.

We starten vanuit de basis en bekijken hoe we tot een professioneel en zorgvuldig ontworpen merktaal kunnen komen. We nemen elementen die goed werken mee, en laten minder interessante onderdelen vallen. Zo’n herwerking kan wonderen doen voor de geloofwaardigheid van jouw bedrijf.

Benieuwd hoe we jouw onderneming naar het volgende niveau kunnen tillen dankzij een merk-restyling? Stuur gerust een mailtje en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Stuur me een berichtje

Digitaal

Websites

Om klanten te overtuigen van je dienst of product is het belangrijk om jouw verhaal helder te brengen. Je online verhaal is daarbij onmisbaar. Dat breng je het best op een overzichtelijke en kwalitatieve website, dat de bezoeker meeneemt van introductie tot aankoop. Met een sterk online verhaal creëer je klanten voor het leven.

Ik maak websites die gebouwd zijn op WordPress. WordPress is wereldwijd het grootste back-end systeem, en dat biedt enkele mooie voordelen. Dankzij WordPress kan je zelf aan de slag zonder technische kennis en moet je dus achteraf niet betalen voor kleine aanpassingen. Je hebt je website tenslotte zelf in beheer.

Dankzij WordPress kan je makkelijk en goedkoper blokken toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een contactformulier, een boekingssysteem of een webshop. De websites zijn daarnaast geoptimaliseerd voor alle apparaten. Ook op een smartphone of tablet ziet je website er goed uit. Dankzij een functionaliteit die je begeleidt bij het schrijven van teksten scoort je site hoog op Google. Zo werf je nieuwe klanten zonder een euro uit te geven.

Benieuwd hoe zo’n website eruit ziet? Tussen mijn werk kan je enkele voorbeelden bekijken. Overtuigd en zin om je onderneming naar een volgend niveau te brengen door een nieuwe website? Stuur me een berichtje en dan bekijken we samen hoe we jouw verhaal online kunnen brengen.

Stuur me een berichtje

Email marketing / Nieuwbrief

Een nieuwsbrief is één van de meest effectieve manieren binnen online marketing om een database uit te bouwen.

Voeg een inschrijvingsformulier toe aan jouw site en bouw langzaam maar zeker een lijst van potentiële klanten. Doe je een actie of heb je iets boeiend te vertellen over je zaak? Je hebt meteen een publiek waar je jouw verhaal aan kan vertellen zonder telkens te investeren in advertenties.

Ik kan begeleiden bij de inhoud van deze campagnes en verzorg de vormgeving. Zo kom je op een professionele manier naar buiten, en vergeten je klanten je nooit. Klinkt goed? Ik dacht het ook! Stuur een berichtje en we zetten samen een mail campagne op poten.

Stuur me een berichtje

Social media & advertising

Campagne maken op sociale media kan je online verkoop een stevige boost geven. Ik werk graag mee zodat jouw campagne zijn volle potentieel kan bereiken. Contacteer me en we bekijken samen wat mogelijk is.

Stuur me een berichtje

Print

Verpakking

Veel klanten beoordelen een product op hun uiterlijk voordat ze het aankopen. Je moet je product dus mooi verpakken om het te verkopen. We houden tijdens het ontwerp rekening met de volgende vier factoren: functie, aantrekkelijkheid, informatie en differentiatie.

Van bruisende iced tea flesjes tot fris ogende tandpastatubes, stuur me gerust een berichtje om te kijken hoe ik jou kan helpen.

Stuur me een berichtje

Brochure

Op een beurs of na een verkoopgesprek laat je best wat informatie achter bij de klant zodat hij/zij nog verder kan nadenken over jouw product of service. Een handige manier om uitgebreide informatie achter te laten is in een brochure. Je kan hierin een duidelijk verhaal vertellen over je onderneming en de klant overtuigen van jouw kwaliteiten.

Interesse om samen te werken en van jouw brochure een weloverwogen pareltje te maken? Spreek me gerust even aan, ik help je graag verder!

Stuur me een berichtje

Flyers & folders

Een handige manier om een beperkte hoeveelheid informatie mee te geven met een klant is via een flyer of folder. Introduceer hierop jouw onderneming en overtuig de klant van jouw kwaliteiten.

Interesse om samen te werken en van je folder of flyer een zorgvuldig ontworpen pareltje te maken? Spreek me gerust even aan, ik help je graag verder!

Boek design en magazines

Een overtuigende communicatie vraagt om een gepaste layout. Of het nu gaat over een magazine, jaarverslag, boek, e-boek, tijdschrift of personeelsblad. Neem contact met me op voor vragen of vrijblijvende offertes. Ik help je graag verder.

Stuur me een berichtje

Posters

Organiseer je een evenement? Dan heb je waarschijnlijk een affiche of poster nodig. Samen bekijken we in welke formaten het ‘campagnebeeld’ moet werken. Ik zorg ervoor dat je beeld er goed uitziet op alle media, zowel op een A1 affiche als op een facebook banner.

Interesse om samen te werken en van je poster een sterk en opvallend pareltje te maken? Spreek me gerust even aan, ik help je graag verder!

Stuur me een berichtje

Naamkaartjes & branding materiaal

Een vast onderdeel na het ontwerp van een huisstijl is het opmaken van naamkaartjes en briefpapier. Het is de eerste oefening in de nieuwe huisstijl en vaak ook de manier waarop je voor het eerst buiten komt met je zaak.

Ook als je je huisstijl niet hebt laten ontwikkelen door mij help ik je hier graag in verder. Stuur gerust een berichtje of vraag om een vrijblijvende offerte.

Stuur me een berichtje

Grafisch ontwerp

Icoon design

Iconen verduidelijken in één oogopslag een hele boodschap. Ze maken een ontwerp makkelijk leesbaar of breken lange stukken tekst door met één beeld de inhoud van een paragraaf te tonen.

Tussen mijn werk kan je enkele voorbeelden zien van iconen sets die ik in het verleden heb ontworpen. Voor Wired magazine ontwierp ik de iconen die worden gebruikt op hun website, voor Antwerp World Diamond Centre geeft één icoon de soms gecompliceerde terminologie simpel weer. Voor het programma Fortuna ontwierp ik alle iconen voor hun nieuwe interface.

Een duidelijke set iconen geeft een grote meerwaarde aan de communicatie van je merk. Ik ontwerp hoogwaardige en weloverwogen iconen die mooi als reeks samen passen. Pixelperfect als dat nodig is. Nog vragen of interesse om een reeks te laten ontwerpen? Ik help je graag verder.

Stuur me een berichtje

Infographics

Een infographic zorgt ervoor dat droge data boeiend en op een hapklare manier kunnen worden verwerkt. Nood aan een voorbeeld hiervan? Bekijk het uitgebreid verslag vol infographics dat ik maakte voor de Belgische Defensie.

Aarzel niet om me te contacteren bij extra vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Stuur me een berichtje