Skip to main content
Afgelopen twee weken ben ik een paar dagen gaan werken als freelance grafisch ontwerper op mijn vorige job in Antwerpen. ‘Shtick’.

Leuk om iedereen daar nog eens terug te zien, en om te zien dat sommige dingen nog niks veranderd zijn (zoals het woord ‘kaka’ in chique letters op de wc deur…).

Ik heb aan enkele leuke projecten mogen werken, waaronder een website voorstel voor 1-In-Coaching, een paar logo voorstellen voor Siliqua en een presentatie voor Travel360 Magazine. Hieronder een paar voorbeeldjes hoe dat eruit zag.

Webdesign voor 1-In-Coaching

Opdracht 1: Een ontwerp maken voor de website van een business coach. Het logo werd gemaakt door de mannen van Shtick, samen met een moodboard. Daaruit vertrok ik om een voorstel te maken voor de website. Het doel: een strak ontwerp met organische touch. Door de strakke, cleane layout en organisch lettertype en texturen werken die twee uitersten mooi samen.

webdesign antwerp graphic designer freelance design

Enkele logo voorstellen voor Siliqua

Opdracht 2: Siliqua is een nieuwe cryptocurrency die stukjes van een diamant gaat verkopen als coins. Één van de ideën is om een johannesbroodboom in het logo te verwerken. Vroeger werden de zaadjes door het vrijwel constante gewicht gebruikt als gewichtjes om diamanten te wegen. Het woord karaat zou afgeleid zijn van het Oudgriekse woord keration, de vrucht van de johannesbroodboom.

logo design antwerp graphic designer freelance design
logo design antwerp graphic designer freelance design
logo design antwerp graphic designer freelance design
logo design antwerp graphic designer freelance design

Presentatie Travel360

Opdracht 3: Travel360 is een reismagazine gericht op bedrijven in de sector. Het jaarverslag van 2017 in de vorm van een presentatie mocht ik vormgeven. Het leuke is dat ze geen vaste kleuren of lettertypes hebben. Zolang de sfeer maar in lijn ligt met de sfeer van de magazines.

presentation design antwerp graphic designer freelance design

Freelance Grafisch Ontwerper nodig?

Heb jij een leuk project lopen en toevallig nog een freelance grafisch ontwerper nodig? Of gewoon een grafisch ontwerper in’t algemeen natuurlijk. Twijfel dan niet om me te contacteren! Wie weet kunnen we wel leuk samenwerken in de toekomst.

Stuur me een berichtje!