Skip to main content
Zoals ik al in mijn vorige post liet weten ben ik een nieuw project gestart, waar ik mijn favoriete reizen omzet naar grafische posters, om zo een reisverslag te maken samengevat in één beeld. Op die manier combineer ik twee van mijn favoriete hobbies: reizen en grafisch ontwerp. Mijn reis naar de Dolomieten is eerst aan de beurt: de 120km lange Alta Via 1-route.

De reis: Korte samenvatting

In september vorig jaar vloog ik samen met Tim ‘De Spim’ Anthonissen naar Venetië om daar met de bus verder te reizen recht naar het hartje van de Dolomieten. Uitgerust met een rugzak, een tentje en eten voor een hele week trokken we weg van alle beschaving de bergen in.

De eerste dagen werden we verrast door een sneeuwstorm, die ons dwong om in de plaatselijke ‘rifugios’ te overnachten. Daar kwamen we een paar toffe mensen tegen met hetzelfde plan als wij. Die dagen is veel super duur bier gedronken, veel uno spellen (vals) gespeeld en vooral nen beet afgelachen.

Grafisch Ontwerp: De Poster

Hier is de eerste reisposter uit de reeks die ik heb gepland. Je kan hem kopen in de webshop, downloaden als bureaublad achtergrond, of je kan een gedrukte versie winnen door te reageren op de facebookpost.

alta via grafisch ontwerp poster wallart
alta via grafisch ontwerp poster wallart

Poster kopen?

Jouw woonkamer (of toilet) verdient wat extra liefde! Hij zou er niet misstaan, ik ben er zeker van!

Naar de webshop!