Skip to main content

Vanaf vandaag zijn er drie nieuwe art prints te koop in m’n webshop. Ze geven drie abstracte klimmende vrouwelijke figuren weer die bijna versmelten met de geometrische rotsachtige structuren op de achtergrond.

Klimmen is al bijna vijf jaar mijn passie en uitlaatklep. De reizen die ik maak en de vrienden die ik heb zijn daar grotendeels mee verweven. Daarom vind ik het boeiend om ook in m’n andere hobby, grafisch ontwerp, op zoek te gaan naar de esthetische schoonheid van muurklimmen.

Sommige houdingen zijn grafisch zo interessant dat ik hier al langer wat mee wil doen. Hier heb je een paar foto’s die tijdens een van onze boulder- of deepwater solo trips gemaakt zijn. Snap je wat ik bedoel?

Op basis daarvan heb ik volgende drie posters uitgewerkt. En vanaf vandaag zijn ze te koop voor €49 in mijn webshop. Wil je ze graag in een ander formaat of een kleur die beter past bij je interieur? Dat kan zeker! Stuur me dan even een berichtje en dan bekijk ik samen met jou de opties.

Leave a Reply