Skip to main content
Enkele jaren geleden ging ik op zoek naar kwalitatieve icons die in Adobe Illustrator zijn opgebouwd uit 1 lijn, en waarvan de lijndikte dus achteraf nog kan aangepast worden. Helaas zonder veel resultaat. Daarom heb ik mijn eigen iconsets ontworpen. Nu wil ik deze icons met de wereld delen zodat alle grafisch ontwerpers en creatievelingen hier mee aan de slag kunnen.
free line icons icon set kitchen tools gravual

Op maat gemaakte iconen sets

Vind je niet meteen de iconen die je nodig hebt? Dan mag je mij uiteraard altijd contacteren om samen een op maat gemaakte iconenset te ontwikkelen. Gravual heeft in het verleden al samengewerkt met grote en minder grote bedrijven (waaronder Wired Magazine, Antwerp World Diamond Centre, …). Ben jij de volgende?

Enkel voor persoonlijke of non profit projecten

Zoals ik al zei kan je onderaan deze pagina de iconen hélemaal GRATIS downloaden. Let wel: de icons zijn gratis te gebruiken in persoonlijke en non-profit projecten. Zodra je er commercieel mee aan de slag gaat, neem dan even contact met me op.

Als de icons in de smaak vallen zou het uiteraard ook leuk zijn als je denkt aan een donatie via paypal, of simpelweg een instagram-like op de Gravual pagina. Zo kan ik in de toekomst nog meer sets maken die met jullie kan delen. Als je verder nog vragen hebt over bijvoorbeeld commerciële projecten, of op maat gemaakte icons, dan mag je mij altijd contacteren.

Download!

Download de drie sets als eps-bestand. Enkel gratis voor PERSOONLIJKE projecten. Contacteer me even voor gebruik in commerciële projecten.

Icons downloaden

Doneer

Tevreden over de icons? Een kleine donatie is enorm geapprecieerd! Zo kan ik in de toekomst nog meer sets ontwerpen.

Doneer via paypal