Skip to main content

Packaging

Een knappe verpakking voor jouw merk

Een succesvolle verpakking vertrekt vanuit een krachtig merk

Je verpakking moet eruit springen. Opvallen. Zonder moeite zijn plek opeisen. Daarom vertrekt een goede verpakking vanuit een sterk merk: relevant, onderscheidend en geloofwaardig.

Jouw ideale klant deelt jouw normen en waarden. Die kan je uitspelen in je branding, je complete uitstraling, en dus ook een succesvol packaging design. Op die manier voelen klanten zich vanzelf aangetrokken tot jouw verhaal én je product.

Heb je nog geen doordachte branding? Daar help ik je supergraag bij. Aan de hand van een brandingworkshop gaan we op zoek naar de normen en waarden van je bedrijf, we bekijken je doelpubliek en hoe we jouw merk op de markt gaan zetten.

Het resultaat van dit traject is een sterk merklogo, maar denk ook aan unieke kleuren, illustraties, fotografiestijl, tone-of-voice en USP’s. Zo komen we uiteindelijk tot een waanzinnig aantrekkelijke verpakking, die op haar beurt je merk weer kan versterken. Ik vertel je er graag meer over in een eerste gesprek!

Een workshop zorgt voor een doordacht vertrekpunt

In de workshop gaan we samen aan de slag om, bovenop het bestaande merk, nog specifieker naar je verpakking te kijken: Wat is het doel van deze verpakking? Kunnen we je doelpubliek nog meer specifiëren, vb met persona? Met welke producten zal je de concurrentie aangaan? Wat is het ideale persoonlijkheidsarchetype? Welke opties zijn er om je product in de winkel te positioneren? Zo krijgen we een duidelijk beeld van hoe jouw verpakking er moet uitzien.

Jouw winst?

De retailer overtuigd – De sterke basis van merk en verpakking helpt jullie om de retailer te overtuigen waarom jullie merk een unieke toevoeging is aan hun assortiment én helpt je om in de schappen te blijven.

Springt in het oog – De verpakking valt op, trekt de aandacht moeiteloos naar zich toe. In de paar seconden waarin je klant een keuze maakt, duwt deze unieke verpakking je concurrent naar de zijlijn.

Je klant aan boord – Je merk en product(en) worden meteen herkend in het schap. En klanten die je merk begrijpen, zich erin herkennen en erin geloven, blijven klant.

Je merk in handen – Door een sterke visuele identiteit én verpakking, bouwen we een kader waarmee je de komende jaren vooruit kunt. Je hebt je eigen merkuitstraling stevig in handen. Met de deliverables uit het traject krijg je tools in handen om je merk verder uit te bouwen.

Klaar voor de toekomst – Een consequente uitstraling zorgt voor herkenning. Zo zorgt jouw unieke identiteit voor groei van je merk én van je impact.

Zó dus!

Deze merken gingen je voor!

Marzibar

National Parks

Curbi Cubes

Alarminfo

Arborea

Striker

Klanten