Klant

Juumo

Jaar

2018 – 2019

Werk
  • Icon Design
  • Graphic Design
  • Print design

Hedendaags vastgoed beheren met een app.

Juumo ontzorgt vastgoedbeheerders met behulp van een uitgebreide app. Die helpt verhuurders bij het opstellen van contracten, controleert betalingen en vereenvoudigt de communicatie tussen huurder en verhuurder. Zo bespaart de verhuurder tijd en staat alles in één eenvoudig overzicht.

Jan van Juumo stelde me verantwoordelijk voor de hele grafische kant van het project. Ik startte bij het logo; die kreeg een frisse look. Verder verzorgde ik alle printcommunicatie zoals naamkaartjes, brochures, folders en roll-ups voor beurzen. Tenslotte ontwierp ik de app zelf, in samenwerking met hun getalenteerde programmeurs.

De huurder kan aangeven wanneer en waarom een klusjesman moet langskomen. Een leuk formulier maakt het proces een fluitje van een cent. Deze illustraties werden ontwikkeld om de aard van het probleem aan te duiden.

Hieronder staat een set iconen die is ontwikkeld voor de interface van de app. Ze zijn pixel perfect. Dat wil zeggen dat ze op het weergegeven formaat in de app exact uitlijnen op een pixel en daardoor súper scherp zijn. Daardoor blijven ze zelfs op hun kleine formaat helemaal duidelijk.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Nood aan een grafische partner? Stuur me gerust een berichtje en dan bekijken we samen hoe we jouw onderneming een stevige meerwaarde kunnen geven. Ik beloof je dat ik niet zal bijten. Zelfs al zie je eruit om op te eten.

Contacteer me