Klant

Velodome

Jaar

2020

Werk
  • Logo
  • Branding / huisstijl
  • Print design
  • Social media

Een fietsenwinkel met een uniek concept.

Velodome is een fietsenwinkel en e-bike specialist in Antwerpen met vestigingen in Berchem, Brasschaat en het Waasland. Ze verkopen een unieke mix van premium merken en verkopen zowel e-bikes, racefietsen als stadsfietsen. Daarnaast organiseren ze themadagen en af en toe ook een ‘Velodome After Hours’, waarbij een spreker binnen de sector zijn verhaal doet.

Ik verzorg al jaren al hun grafische communicatie. Van website tot naamkaartjes, flyers en posters tot sociale media. Zo’n lange samenwerking is niet alleen fijn, maar ook handig om het merk mee te helpen groeien.

Tijd voor een redesign!

In 2020 opent Velodome zijn derde vestiging. De eerste winkel is een combinatie van fietsenwinkel en brasserie. De vorige ontwerper speelde met die twee elementen in het logo, in de vorm van een kettingschakel en een vork. In de twee nieuwe vestigingen ligt de focus op elektrische fietsen, waardoor het logo niet meer van toepassing is. Tijd voor een rebranding dus!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Nood aan een grafische partner? Stuur me een berichtje en dan bekijken we samen waarin jouw onderneming kan groeien. Ik beloof dat ik niet zal bijten. Zelfs al zie je eruit om op te eten.

Contacteer me