Skip to main content

Eindelijk heb ik tijd kunnen maken voor het tweede ontwerp in de reisposter reeks! Deze poster gaat over een reis waar we niks anders gedaan hebben dan hele dagen op een strand liggen in Mallorca.. Just kidding!

Maar we gingen wel naar Mallorca

De mensen die mij kennen weten ondertussen dat ik regelmatig te vinden ben in de dichtstbijzijnde klimzaal. Voor mij is hele dagen in de klimzaal hangen puur genieten, maar ik vind het nog leuker om mijn favoriete sport te kunnen beoefenen in de buitenlucht. Daarom zijn mijn vaste klimbuddy Filip en ik vorige zomer naar Mallorca gevlogen om daar iets nieuws uit te proberen: deep water solo.

Deep water what-now? Dit is een variant op het normale klimmen waarbij alles draait om water. Je bent hier niet beveiligd door een touw of valmat, dus wanneer je valt kom je onvermijdelijk in het water terecht. Mallorca is hiervoor de pérfecte plek; de kliffen zijn ruw en scherp en zorgen dus voor de perfecte grepen (en voor kapotte handen).

Onze reis

Filip en de host van de Finca, aan het chillen na een zware dag tegen de rotsen.

mallorca deep water solo rock climbing graphic design poster

Één van de leukste routes die we geklommen hebben. Zoals je kan zien ben ik niet droog meer… Het heeft enkele pogingen gekost voor ik deze heb getopt.

mallorca deep water solo rock climbing graphic design poster

Elke avond werden we beloond met het zicht van een heerlijke zonsondergang van op het dak van de Finca.

mallorca deep water solo rock climbing graphic design poster

Zo zag ons verblijf er vanbinnen uit; super basic, zonder electriciteit, maar heel gezellig.

mallorca deep water solo rock climbing graphic design poster

Filip tegen de rotsen.

De Poster

Je kan de mallorca poster kopen in de webshop in A3 formaat (297 mm x 420 mm), gedrukt om 300g/m² papier, gelimiteerd tot 50 stuks, genummerd en gesigneerd. De posters worden per post verstuurd in een kartonnen envelope. Had je graag een ander formaat, stuur me dan de maat door die je wenst en dan geef ik je de aangepaste prijs.

mallorca grafisch ontwerp poster wallart
Naar de webshop!