Skip to main content

Op 13 april werd Gravual 5 jaar en dat wou ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Aangezien een feestje geven er niet in zat (‘t zou nogal saai geweest zijn zo alleen) heb ik wat anders bedacht.

Vijf grafische gravual posters

Ik ontwierp vijf posters om weg te geven op m’n verjaardag. Elke poster werd maar één keer gedrukt en is dus helemaal uniek. Intussen zijn ze allemaal uitgedeeld en de winnaars bekend gemaakt op Instagram. De posters zagen er als volgt uit.

Nieuwe website

Ik heb ook deze splinternieuwe website gelanceerd, een mooie samenvatting van die 5 jaar bloed zweet en tranen. Ik heb alle diensten die ik doe uitgeschreven in een proper overzicht, alle artikels herbekeken en in een nieuwe layout overgezet, de hele webshop vernieuwd, maar vooral een hele hoop nieuwe projecten toegevoegd in mijn portfolio. Kijk gerust eens rond en laat vooral weten wat je denkt!

Leave a Reply