0

Winkelmand

Op 13 april werd Gravual 5 jaar en dat wou ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Aangezien een feestje geven er niet in zat (‘t zou nogal saai geweest zijn zo alleen) heb ik wat anders bedacht.

Vijf grafische gravual posters

Ik ontwierp vijf posters om weg te geven op m’n verjaardag. Elke poster werd maar één keer gedrukt en is dus helemaal uniek. Intussen zijn ze allemaal uitgedeeld en de winnaars bekend gemaakt op Instagram. De posters zagen er als volgt uit.

Nieuwe website

Ik heb ook deze splinternieuwe website gelanceerd, een mooie samenvatting van die 5 jaar bloed zweet en tranen. Ik heb alle diensten die ik doe uitgeschreven in een proper overzicht, alle artikels herbekeken en in een nieuwe layout overgezet, de hele webshop vernieuwd, maar vooral een hele hoop nieuwe projecten toegevoegd in mijn portfolio. Daar heb ik de keuze gemaakt om niet enkel de meest grafisch hoogstaande projecten weer te geven, en dus zo een beetje afstand te doen van een ‘stoefportfolio’, maar ook mijn meer doorsnee klanten (grafisch gezien dan hé) mee te nemen. Op die manier krijg je een beter idee van het soort werk dat ik écht doe hele dagen.

Kijk gerust eens rond en laat vooral weten wat je denkt! Ik zou het apprecieren.

Leave a Reply