Skip to main content

Leuk dat je interesse hebt in een website! Hier vind je meer informatie over hoe we te werk gaan.

Prijsberekening

Een prijsinschatting van je nieuwe website kan je maken in de website-berekentool. Uiteraard zijn de prijzen in die tool slechts een inschatting. Een reële prijs kan pas worden opgemaakt nadat we het hele project hebben besproken. Heb je speciale wensen of extra verzoeken? Twijfel dan zeker niet om even contact op te nemen. Dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Bekijk de berekentool

Werkwijze

Technische info

Ik maak websites die gebouwd zijn op WordPress, de meest populaire website bouwer ter wereld. Vroeger werden daar vooral blogs op gebouwd, maar intussen zijn ze uitgegroeid de meest complete software op de markt.

Hieronder licht ik enkele eigenschappen van het systeem uit waar je website op gebouwd wordt. Als je daar nog vragen over hebt, twijfel dan zeker niet om me een berichtje te sturen!

Contacteer me

Veel extra functionaliteiten

Omdat wordpress de meest populaire website software is, zijn enorm veel uitbreidingen geschreven die de mogelijkheden van je website eindeloos maken. Denk bijvoorbeeld aan een webshop, product configurator, uitgebreide formulieren, boekingssystemen enzovoort. De meeste van deze extra’s hebben een beperkte jaarlijkse kost, anderen zijn zelfs helemaal gratis! Een kijkje nemen in hun database? Hier vind je een overzicht van alle plugins.

Blokkensysteem

We bouwen je website helemaal op aan de hand van een blokkensysteem. Elk blok heeft een specifieke functie: een tekstblok, een slider, een afbeelding, een contactformulier enzovoort. Door die blokken doordacht op de juiste plaats te zetten, bouwen we jouw website op. Zo voldoet die helemaal aan de noden van jouw zaak en bouwen we een structuur die je bezoekers doorheen je website loodst. Je vertelt als het ware een gestructureerd verhaal tot de bezoeker overtuigd is en overgaat tot actie: contact opnemen, product bestellen,…

Zelf aanpassingen maken

Dankzij WordPress kan je na oplevering zelf aan de slag zonder technische kennis en moet je achteraf niet betalen voor kleine / tekstuele aanpassingen. Je hebt je website tenslotte zelf in beheer. Grote functionele aanpassingen bespreken we best even op voorhand, zodat zeker alles blijft werken zoals het hoort.

SEO begeleiding (hoog scoren in Google)

We installeren standaard een functie die je helpt bij het schrijven van SEO teksten. Die functie geeft je stap voor stap duidelijke tips van wat er nog ontbreekt op je pagina om ze hoog te laten eindigen in de zoekresultaten.

Kleine beperkingen

Omdat we werken in een bestaande omgeving kunnen we aan een heel gunstig tarief prachtige resultaten neerzetten. Het gevolg van bouwen op een bestaand platform is dat dit layout gewijs ook kleine beperkingen met zich meebrengt. Het is niet mogelijk om een layout helemaal van scratch te gaan ontwerpen, maar we zijn gebonden aan de mogelijkheden binnen het systeem.

Volledig custom?

Wil je echt een unieke website maken waarbij alles mogelijk is? Dat kan! In dat geval werken we samen met onze vrienden van Digital Leap. Ik maak samen met jou het ontwerp, zij doen hun code-magie.

Webshop

Van plan om een webshop te starten? Daar kan ik bij helpen! We installeren de plugin ‘Woocommerce’ op je website. Die geeft je de mogelijkheid om producten toe te voegen en ze online te verkopen.

Betalingen worden gedaan via ‘Mollie’ tenzij je graag een ander betalingssysteem gebruikt. Mollie is een systeem dat alle betalingen mooi organiseert in een duidelijk overzicht, zorgt voor veilige betalingen van alle grote Belgische en Nederlandse betaalmethodes en elke maand je inkomsten uitbetaald.

We kunnen ook een extra plugin installeren die zorgt voor extra makkelijke verzending van je bestellingen. Sendcloud laadt automatisch je bestelde items in, en met 1 druk op de knop print het correcte verzendlabel af.

Als je nog extra vragen hebt over een webshop dan mag je me altijd een berichtje sturen!

Contacteer me

Vaste kosten

In tegenstelling tot sommige online websitesoftware zijn de huidige kosten na het opmaken van je website heel beperkt. Er zijn er maar twee, maximum drie: de domeinnaam, de webhosting en eventueel als die gebruikt zijn extra uitbreidingen (plugins).

Domeinnaam

Een domeinnaam (bijvoorbeeld gravual.com) kost jaarlijks €12,95 ex.btw.

Webhosting

Webhosting is het plaatsen van je website op een server zodat iedereen hem op internet kan gebruiken. De kwalitatieve hosting die we gebruiken kost €60 ex.btw. per jaar voor een kleine website.

Eventueel extra uitbreidingen

Als er een uitbreiding op je website is geïnstalleerd, is dit dikwijls ook een jaarlijkse kost. Gemiddeld liggen deze tussen de €20 en €60 per jaar.

Klaar om je zaak een stevige meerwaarde te geven?

Contacteer me