Skip to main content

Branding

Leuk dat je interesse hebt in een branding!
Ik neem je even mee door alle stappen.

1. Kostprijs & initiatiegesprek

Hoeveel kost een logo? Dat hangt af van hoe uitgebreid je jouw merk wil laten ontwikkelen. Daarom heb ik een rekentool uitgewerkt die jou helpen bepalen wat je krijg en tegen welke prijs. Past een knappe branding binnen jouw budget? Leuk! Contacteer me dan snel voor een eerste initiatiegesprek! Als het klikt en de offerte is goedgekeurd, dan kunnen we naar de volgende stap.

2. Branding Workshop

De branding workshop is een handige strategische tool om je merk te definiëren en duidelijk op papier te krijgen waar je bedrijf voor staat. Zie het als een stevige basis waarop we je merk visueel kunnen uitbouwen. Tijdens het initiatiegesprek neem ik je mee door het document en leg ik uit hoe je best aan de slag gaat. Zo word je stap voor stap begeleid om duidelijk op papier te krijgen hoe we je merk in de markt zullen zetten.

3. Overlopen briefing

Tijdens een gesprek bekijken we de basis die je hebt uitgeschreven aan de hand van de branding workshop. We bespreken de waarden van je bedrijf en nemen je persoonlijke voorkeuren onder de loep. Na dit gesprek heb ik alle informatie die nodig is om te starten aan de visuele uitwerking van jouw merk!

4. Designproces

In deze fase werk ik een document uit dat een duidelijk visueel beeld geeft van het nieuwe merk en geef ik telkens een kort woordje uitleg waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn. Elke keuze is gemaakt met een duidelijke visie, maar uiteraard zijn dat niet de enige juiste keuzes. Daarom is het altijd mogelijk om met een feedbackronde zaken te corrigeren tot de huisstijl helemaal voldoet aan jouw wensen. Benieuwd hoe zo’n document eruit ziet? Hier zie je enkele voorbeelden.

5. Verdere merkontwikkeling

We hebben een sterk visueel merk. Nu kunnen we aan de slag om het in de wereld te zetten. Naamkaartjes, flyers, verpakkingen, website, enz. Ik help je graag verder om over de hele lijn je verhaal op een sterke manier te gaan brengen. Wil je graag zelf verder aan de slag met je merk? Geen enkel probleem! Ik werk samen met iemand die een hele stijl overzet in Canva, en jou begeleid in het programma. Contacteer me gerust als je nog vragen hebt over hoe we van jouw bedrijf of dienst een sterk merk kunnen maken.